Cinayet Şüphelisi Mersin'de Yakalandı

Adana'nın Ceyhan ilçesinde 3 ay önce dini nikahlı eşi ile eşinin annesini öldürdüğü iddiası ile...

Adana'nın Ceyhan ilçesinde 3 ay önce dini nikahlı eşi ile eşinin annesini öldürdüğü iddiası ile aranan kişi, Mersin'de düzenlenen operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 19 Haziran tarihinde Adana'nın Ceyhan ilçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde dini nikahlı eşi İpek Çınar (18) ile eşinin annesi Aysel Çınar'ı (35) tabanca ile öldürdüğü iddiası ile aranan 23 yaşındaki Avni A.'nın Mersin'de olduğu bilgisini alan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Şüphelinin, Kurdali Mahallesi'nde akrabaları olduğunu tespit eden polis, Avni A.'yı Mersinli Ahmet Bulvarı üzerinde düzenlediği operasyonla yakaladı.

Reklam
Reklam

Emniyetteki ilk sorgusunda suçunu itiraf ettiği öğrenilen şüpheli, soruşturma kapsamında Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: