Cinayet zanlısı 6 yıl sonra yakalandı

Mecidiyeköy'de 2005 yılında Hasan Tahsin Karadağ isimli şahsı tabancayla vurarak öldürdüğü iddia edilen Mümin A.(51)...

Mecidiyeköy'de 2005 yılında Hasan Tahsin Karadağ isimli şahsı tabancayla vurarak öldürdüğü iddia edilen Mümin A.(51) Üsküdar’da yakalandı. Eski eşinin evinin gidince yakalanan Mümin A. işlemlerinin ardından mahkemeye gönderildi.
6 yıl önce Mecidiyeköy Raşit Rıza sokağı üzerinde meydana gelen olayda Hasan Tahsin Karadağ, uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülmüştü. Polis ekiplerince yürütülen soruşturmada cinayetin Karadağ’a borcu olan Mümin A. tarafından gerçekleştirdiği tespit edildi. Olaydan sonra ortadan kaybolan Mümin A.’yı yakalamak için çalışma başlatıldı.
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Mümin A.’nın cinayetten sonra İstanbul dışına çıktığını ancak kısa bir süre önce gelerek eski eşiyle görüştüğünü tespit etti. İkilinin kaldığı Üsküdar’daki evin adresinin belirlenmesi üzerine Mümin A. sabaha karşı yapılan operasyonla gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan Mümin A. ile eski eşi mahkemeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz