Cinayet Zanlısı Adliyeye Sevk Edildi

Gölcük'ün Dumlupınar Mahallesinde bir hurdacıda meydana gelen olayda, cezaevinden denetimli serbestlik yasası kapsamında çıktığı öğrenilen...

Gölcük'ün Dumlupınar Mahallesinde bir hurdacıda meydana gelen olayda, cezaevinden denetimli serbestlik yasası kapsamında çıktığı öğrenilen 17 yaşındaki K.Y., alacak verecek meselesi nedeniyle 29 yaşındaki arkadaşı Hasan Çık’ı bıçakla öldürdü. Çocuk Şube Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan K.Y., Gölcük Adliyesi’ne sevk edildi.

K.Y. (17), Eski Çarşamba pazarı mevkiinde bulunan 5 katlı kullanılmayan bir binada 29 yaşındaki Hasan Çık’a ait hurdacı dükkanında buluştu. Aralarındaki alacak verecek meselesi nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte K.Y. isimli şahıs, arkadaşı Hasan Çık’ı 4 yerinden bıçakladı. Üç kez göğsünden bir kez de baldırından olmak üzere 4 yerinden bıçaklanan Hasan Çık için olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Hasan Çık’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polisin ve Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemelerin ardından talihsiz gencin cenazesi otopsi için Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Acı haberi alan Hasan Çık’ın yakınları ve ailesi hastaneye akın etti. Oğlunun yaşamını yitirdiğini öğrenen anne Sebile Çık, hastanede fenalık geçirdi. Dumlupınar Mahallesinde ikamet eden Sebile ve merhum Şevket Çık’ın 9 çocuğundan biri olan Hasan Çık’ın cenazesi Tevfik Hoca Camii’nde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından 17 Ağustos Mezarlığı’nda defnedildi.

ADLİYEYE GÖNDERİLDİ

Gözaltına alınan cinayet zanlısı K.Y.’nin ağabeyini bıçakladığı için bir süredir cezaevinde bulunduğu ve denetimli serbestlik yasasından yararlanarak yaklaşık 20 gün önce cezaevinden çıktığı öğrenildi. Çocuk Şube Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan K.Y., Gölcük Adliyesi’ne sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: