Cinayet zanlısı teslim oldu

Niksar'da bir köyde çıkan kavgada, av tüfeğiyle baba ve oğlu öldürdüğü iddia edilen zanlı, jandarmaya teslim oldu.

Tokat'ın Niksar ilçesinde bir köyde çıkan kavgada, av tüfeğiyle baba ve oğlu öldürdüğü iddia edilen zanlı, jandarmaya teslim oldu. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İlçeye bağlı Direkli köyünde çıkan kavgada av tüfeğiyle Dilaver Özyurt (55) ile oğlu Coşkun Özyurt'u (23) öldürdüğü iddia edilen ve olayın ardından kaçan zanlı Salih Y, Niksar İlçe Jandarma Komutanlığına teslim oldu.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından Niksar Adliyesi'ne sevk edilen Salih Y, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Direkli köyünde geçen cuma günü, daha önceden aralarında husumet olduğu öğrenilen Salih E. ile Salih Y. tartışmış, araya giren köylüler tartışmayı büyümeden önlemişti. Daha sonra bu tartışmayı duyan Salih E'nin dünürü Dilaver Özyurt (55) ile oğlu Coşkun Özyurt'un (23), Salih Y'nin eşini ve babasını darbettiği öne sürülmüş, evinde otururken dışarıda eşinin dövüldüğünü gören Salih Y'nin, av tüfeğiyle baba ve oğluna ateş açtığı iddia edilmişti.

Reklam
Reklam

Cenazeler Toprağa Verildi

Tokat'ın Niksar ilçesinde bir köyde çıkan kavgada, av tüfeğiyle vurularak öldürülen baba ve oğlun cenazesi toprağa verildi.

İlçeye bağlı Direkli köyünde çıkan kavgada av tüfeğiyle vurularak öldürülen Dilaver Özyurt (55) ile oğlu Coşkun Özyurt'un (23) cenazesi, Ankara'da yapılan otopsinin ardından ilçeye getirildi.

Baba ve oğlunun cenazesi Meydan Camisinde kılınan namazın ardından Bahçelievler Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz