Cinayet Zanlısı Tutuklandı

Mersin’in Tarsus ilçesinde eski eşini bir araçta görünce kıskançlık krizine girip av tüfeğiyle bir kişiyi...

Mersin’in Tarsus ilçesinde eski eşini bir araçta görünce kıskançlık krizine girip av tüfeğiyle bir kişiyi öldüren zanlı tutuklandı.

İddiaya göre, daha önce Elmas Ş. (27) ile dini nikahlı yaşayan Seyhan S. (56) isimli şahıs, İsmetpaşa Mahallesi Tarsus Parkı girişinde Ali Doğan’ın (41) kullandığı araçta eski dini nikahlı eşini gördü. Seyhan S., aracıyla park halindeki otomobile çarptı ve içerisindekilerle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ali Doğan ve arkadaşı Murat S., Seyhan S. ile kavgaya tutuştular.

Reklam
Reklam

Sopalarla dayak yiyen Seyhan S. aracından aldığı av tüfeğiyle Ali Doğan’a ve Murat S.’ye ateş etti. Açılan ateşle ağır yaralanan Ali Doğan ve Murat S., Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücuduna 4 kurşun isabet eden Ali Doğan, hayatını kaybetti. Olay yerine polis ekipleri, Seyhan S., Elmas Ş., Murat S. ve Akif G.’yi gözaltına alındı. Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye çıkarılan şüphelilerden Murat S., Elmas Ş. ve Akif G. serbest kalırken, Seyhan S. adam öldürmekten tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: