Çin'den Gelen Ödül Başkan'a Takdim Edildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne Çin’de verilen Uluslararası Kentsel Yenilik Ödülü, törene katılan İmar ve Şehircilik Daire...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne Çin’de verilen Uluslararası Kentsel Yenilik Ödülü, törene katılan İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gökmen Mengüç tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na takdim edildi.

Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Birliği(UCLG), Metropolis ve Çin’in Guangzhou kenti tarafından ilk kez düzenlenen Uluslararası Kentsel Yenilik Ödülü’ne yaptığı çalışmalarla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi layık görüldü. İlk kez verilen ödül Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Birliği (UCLG) ve Metropolis Oscar’ı olarak nitelendiriliyor.

Reklam
Reklam

Çin’de düzenlenen törene katılan İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gökmen Mengüç, ilimize döndükten sonra ziyaret ettiği Başkan Karaosmanoğlu’na Çin Halk Cumhuriyeti'nin üçüncü büyük kenti Guangzhou'da düzenlenen Metropolis Yönetim Kurulu Toplantısı’nda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ‘1. Guangzhou Kentsel Yenilik’ ödülü verildiği bilgisini aktardı. Programla ve ödülle ilgili Başkan Karaosmanoğlu’na detaylı bilgi veren Mengüç, Çin gazetelerinde konuyla ilgili yer alan haberleri de gösterdi.

Çin’de Büyükşehir Belediyesi adına aldığı birincilik ödülünü kendisine takdim eden Mengüç ile emeği geçenleri kutlayan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Bu ödül sadece Büyükşehir’in değil, tüm Kocaeli halkının ödülüdür. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, çevre, sağlık, sahil çalışmaları, deniz temizliği, sosyal projeler ve tüm hizmet dallarında ulusal ve uluslar arası ödüllere abone olmuştur. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımızı kutluyorum. Bu ödüller bize daha çok çalışmamız, Kocaeli’ne daha çok hizmet etmemiz için enerji veriyor’’ ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: