Cindoruk DP'li kadınlara telefondan seslendi

İstanbul’da bulunan DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, DP Kadın Kolları’nın hazırlık toplantısına telefonla bağlanarak, partili kadınlara buradan seslendi.

Toplantı sırasında, DP Kadın Kollarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Başkanı Selam Acuner’in aradığı Cindoruk, sesinin hoparlöre verilmesinin ardından, toplantı salonundaki kadınlara seslendi.

Kadınları, siyasete yerleştirmek için, siyasette faydalanmak için değil, birey olarak, insan olarak, kadınlarımızla beraber siyaset yapmak istediklerini belirten Cindoruk, “Her alanda, yerel yönetimlerde, yerel meclislerde, ileri dönemlerde hükümette, Kadın vatandaşlarımızla, kadın partililerimizle, değerlerimizle birlikte çalışacağız. Kadın-erkek ayrımını ortadan kaldıracağız. Bu, kota ile olacak iş değil. Bu, siyasi görüş, siyasi üslup ve siyasi kararlılık gerektirir” dedi.

Reklam
Reklam

Kendisinin hiçbir zaman kadın erkek ayrımı yapmadığını söyleyen Cindoruk, “Önemli olan insanlarımızdır; yurttaşlarımızdır. İnsanımız, bizim için siyasi araç olarak düşünülemez. Sadece ve sadece, taşıdıkları değerler itibariyle dikkate alınması gereken; daha önce de belirttiğim gibi, sokak çocuklarıyla ilgili, mahalle kreşlerinde sizin ortaya koyduğunuz bütün programları, Parti olarak takip ediyoruz” diye konuştu.

Cindoruk’un konuşması salondakiler tarafından alkışlandı.

ANKA