Çine Köy Muhtarları Başkan Çerçioğlu’na Teşekkür Etti

Aydın’ın Çine ilçesinde köy muhtarları, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile bir araya geldi.Aydın Belediyesi...

Aydın’ın Çine ilçesinde köy muhtarları, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile bir araya geldi.

Aydın Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, köy muhtarlarına Aydın Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Köy muhtarları, en başarılı İl Belediye Başkanı olması ve Aydın Belediyesi’nin verdiği hizmetlerden dolayı Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Hayata geçirilen projelerin vatandaşın yararına ve önemli hizmetler olduğunu vurgulayan köy muhtarları “Aydın Belediyesi’nin köylere hizmet götürmesi güzel bir uygulama. Vatandaşlar ve bizler verilen hizmetlerden çok memnunuz” diye konuştular.

Reklam
Reklam

Muhtarlar, elektrik borçlarından, altyapı ve çöp sorunlarından bozuk yollara kadar bir çok şikayetlerini dile getirdiler.

Çine köy muhtarları ile bir araya gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Başkan Çerçioğlu her köye olduğu gibi Çine’nin köylerine de kaliteli hizmet götüreceklerini ifade etti.

Toplantının ardından Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, muhtarlara Aydın Belediyesi Hizmet Binasını gezdirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: