Çine Mevlana Camisi Ibadete Açıldı

Çine'ye bağlı Karakollar köyü Kır mevkiindeki Mevlana Camisi okunan dualar eşliğinde ibadete açıldı.

Çine'ye bağlı Karakollar köyü Kır mevkiindeki Mevlana Camisi okunan dualar eşliğinde ibadete açıldı.

Caminin yapımı için öncülük yapan Karakollar Köyü Kır Mahallesi Camisi İmam Hatibi Sinan Bakırcı, yaptığı konuşmada, "17 Nisan 2012'de temelini atmış olduğumuz camimizi 300 günde ibadete açmayı başardık. Camimiz tamamen bittiğinde 600 metrekare kullanım alanı olacak. Bugüne kadar destek verenlerden Allah razı olsun. Ama tamamen bitmesi için dua ve desteklerinizi bekliyoruz" dedi.

Çine Müftüsü Mehmet Aslan da "Camimiz bir eksikliği gidermek üzere inşa ediliyor. Köy merkezinde bir camimiz var ama buraya uzaklığı bir kilometreden fazla. Halkın talebiyle burada bir cami yapılmasına karar verildi. Bugün burada camimizin ilk katını ibadete açıyoruz. Camiler toplum için vazgeçilmez değerlerdir" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Murat Şenbaklavacı / Suat Deniz / Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: