Çine'de 3. Oğlak ve Çoban Şenliği düzenledi

Çine Belediyesi, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Çine Meslek Yüksek Okulu ve Çine Gelişim Vakfı tarafından 3. Oğlak ve Çoban Şenliği

Çine Belediyesi, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Çine Meslek Yüksek Okulu ve Çine Gelişim Vakfı tarafından 3. Oğlak ve Çoban Şenliği düzenledi.

Kavşit köyünde yapılan şenliğe AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Adnan Menderes Üniversitesi Çine Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yard. Doç. Dr. Okan Atay da katıldı.

Yörede yetişen keçi ırklarının tanıtımı ile başlayan şenlik, en güzel oğlak yarışması ile devam etti.

"Kılkeçisi" cinsinde İbrahimkavağı Köyü'nden Ercan Tekme'nin oğlağı, "Alpin" cinsinde Kavşit köyünden Halil Sağlam'ın oğlağı ve "Saanen" cinsinde yine Kavşit köyünden Mustafa Celep'in oğlağı birinci oldu.

Reklam
Reklam

"Yılın çobanı" ise Çatak köyünden Muhittin Uslu oldu. Dereceye giren çobanlara yem hediye edildi.

Şenlikte sanatçı Haluk Levent de konser verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: