Çine'de "Gaflar ve Saflar" oyunu sahnelendi

Çine'de "Türkiye'deki Gaflar ve Saflar 1" adlı oyunu yazan ve yönetmenliğini yapan Çineli amatör tiyatrocu Ömer Öner, oyunun ikinci versiyonunu

Çine'de "Türkiye'deki Gaflar ve Saflar 1" adlı oyunu yazan ve yönetmenliğini yapan Çineli amatör tiyatrocu Ömer Öner, oyunun ikinci versiyonunu da sahneledi.

Çine Belediyesi ve Çine Kültür Derneği'nin ortaklaşa hazırladığı oyun, beğeniyle izlendi.

Çine Belediyesi Kültür Merkezi'nde gösterime giren oyunu, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, CHP Çine Belediye Meclis Üyeleri ve tiyatro severler izledi.

Oyunun sonunda yazar ve yönetmen Ömer Öner'e çiçek takdim eden Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, üstün performanslarından dolayı oyuncuları tebrik etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: