Çine'de intihar girişimi

AYDIN (İHA) - Aydın'ın Çine İlçesi'nde 35 yaşındaki O.K yaşadığı ailevi sorunlar nedeniyle ölmek istedi. İlçede bulunan kapalı spor salonunun çatısına çıkıp bileklerini kestikten sonra, çatıdan atlamayacağını belirten şahsı ikna etmek için polis ekipleri uzun süre uğraştı.

Edinilen bilgiye göre dün akşam saatlerinde Çine Merkez'de bulunan kapalı spor salonu çatısında bir şahsın bileklerini kestiği yolunda ihbar alan polis ekipleri olay yerine gittiklerinde bir ay önce de intihar girişiminde bulunan 35 yaşındaki O.K. ile karşılaştı. Kapalı spor salonunun 12 metrelik çatısına baca merdiveni ile çıktığı öğrenilen iki çocuk babası O.K'nin bir süredir eşinden ayrı yaşadığı ve eşi Y.K.'nin boşanma davası açması nedeniyle bunalıma girdiği öğrenildi.
Bileklerini kestiği için aynı zamanda kan kaybeden O.K.'yi ikna etmek için polisler uzun uğraş verirken, bu arada olay yerine itfaiye ve ambulans çağrıldı. Bir süre sonra kan kaybından halsiz düşen O.K.'nin dalgınlığından faydalanan polisler, şahsı çatıda yakalayıp itfaiye merdiveni ile indirdi.
O.K kaldırıldığı Çine Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi.

Reklam
Reklam