Çine'de Merkez Erol Yörük Kur'an Kursu Törenle Açıldı

Çine Hamitabat Mahallesi'nde Merkez Erol Yörük Kur'an Kursu dualar eşliğinde törenle hizmete açıldı.

Çine Hamitabat Mahallesi'nde Merkez Erol Yörük Kur'an Kursu dualar eşliğinde törenle hizmete açıldı.

Açılışa, Çine Kaymakamı Celalettin Cantürk, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Çine Kaymakamı Celalettin Cantürk, açılışta yaptığı konuşmada, "İnsanlara yapılabilecek en iyi hizmetin Kur'an-ı öğrenmek ve öğretmek olduğunu hepimiz biliyoruz. İnsanlarımıza dini bilgiler verilmesi için ilçemizde ve köylerimizde kurslar açılıyor. Bu çok güzel bir çalışmadır" dedi.

Reklam
Reklam

İlçe müftüsü Mehmet Aslan ise 5 yıldır Çine'de görev yaptığını ifade ederek, "Çine'ye geldiğimizde bir tane Kur'an kursu vardı. Ama bir şey daha eksikti. Özellikle dini konularda eğitime ihtiyacı olduğu düşünüldü. Bu konuda yapılan çalışmalar çok güzel meyveler verdi. Köylerimizde ve merkezde güzel çalışmalara vesile oldu. Toplam 18 Kur'an kursu sınıfımız ve 418 kayıtlı öğrencimiz bulunmaktadır" diye konuştu.

Konuşmaların ve yapılan duaların ardından Merkez Erol Yörük Kur'an Kursu açıldı.

Muhabir: Murat Şenbaklavacı / Suat Deniz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: