Çine’nin Düğün Salonu Sorunu Çözülüyor

Çine Belediye Başkanı Salih Dinçer, ilçenin en önemli ihtiyaçlarından olan modern düğün salonunun kısa bir...

Çine Belediye Başkanı Salih Dinçer, ilçenin en önemli ihtiyaçlarından olan modern düğün salonunun kısa bir süre sonra Çinelilerin hizmetinde olacağını belirtti.

Çine Belediye Başkanı Salih Dinçer, yaptığı açıklamada; “Çine’nin önemli eksiklerinden biriside vatandaşlarımızın düğün ve eğlencelerini yapabilecekleri düğün salonlarının eksikliğiydi. İlçenin doğusunda 6 bin 500 metrekarelik bir alana düğün salonumuzu yapmaya karar verdik. Geçtiğimiz yaz aylarında bin 250 metrekarelik açık düğün alanımızı, 900 metrekarelik misafirlerin yemek yeme alanı, 200 metrekarelik içinde mutfak, Gelin odası, depo ve tuvaletlerin bulunduğu hizmet binası, 100 metrekare çocuk oyun bahçesi ve de bin 100 metrekarelik otopark alanını hizmete soktuk. Bu alanlarımız aynı zamanda vatandaşlarımızın sıcak yaz aylarında park ve çay bahçesi şeklinde de hizmet verdi. Alanımızda ayrıca bin 250 metrekarelik kapalı düğün salonumuzu da tamamlamak üzereyiz. En kısa zamanda tam teşekküllü olarak halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: