Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü vizyona girdi! Cingöz Recai filmi seansları hangi saatlerde?

Cingöz Recai vizyona girdi. Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu , Haluk Bilginer , Meryem Uzerli'nin oynadığı film, Peyami Safa'nın eserinden bir kez daha uyarlandı. Bu sefer senaryo Leyla ile Mecnun'un senaristi Onur Ünlü'ye ait Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü filmi merakla bekleniyordu. Cingöz Recai filmine dair detayları, fragmanı, konusu ile şehirlere göre seans bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.

Cingöz Recai:Bir Efsanenin Dönüşü, dün vizyona girdi. Kenan İmirzalıoğlu , Haluk Bilginer , Meryem Uzerli gibi ünlü oyuncuların başrolünde oynadığı film, Peyami Safa'nın meşhur eserinden uyarlandı. Leyla ile Mecnun dizisi ile gönüllerde yer eden Onur Ünlü, Cingöz Recai'nin yeni uyarlamasını yaptı. İşte oyuncuları, konusu ile merak edilen Cingöz Recai filminin detayları...

CİNGÖZ RECAİ FİLMİNİN HİKAYESİ

Cingöz Recai artık ailesi gibi olan bir soygun ekibine sahiptir. Yıllar sonra yeni bir soygun için harekete geçen 'iyiliksever hırsız', son soygunu kendi ekibiyle yapmayacaktır. Bunun için karanlık bir çeteye sızar ve bir teknoloji dehasının evini soymak için kılıktan kılığa girer. İşi için her türlü oyunu yapan Cingöz, kimsenin bilmediği gerçek hedefine yaklaşmaya başlar. Yıllardır aradığı, kişisel bir kin güttüğü 'Hayalet', artık ona nefesi kadar yakındır. Başkomiser Rıza da Cingöz'ün peşini bırakmaz.

Reklam
Reklam

Cingöz Recai filmi seanslarına bakmak için tıklayınız

İKİ ÜNLÜ OYUNCU BİR KEZ DAHA BULUŞTULAR!

Cingöz Recai filmi iki büyük oyuncuyu bir kez daha karşı karşıya getirdi! Türk dizileri arasında derin bir iz bırakan Ezel dizisinde iki düşmanı canlandıran Kenan İmirzalıoğlu ve Haluk Bilginer, yıllar sonra yeniden bir araya geldiler. Ve bu kez ise hırsız ve onu kovalan polis rolü ile. Aksiyon sahneleriyle ön plana çıkması beklenen filmde Kenan İmirzalıoğlu; Cingöz Recai'ye, Haluk Bilginer ise onu yakalamaya çalışan polis müfettişi Mehmet Rıza'ya hayat veriyor.

CİNGÖZ RECAİ OYUNCU KADROSU

Cingöz Recai filminin yönetmen koltuğunda Onur Ünlü oturuyor. Kerem Deren ve Pınar Bulut'un senaryosunu yazdığı filmin oyuncuları ise şöyle;

Oyuncular
Kenan İmirzalıoğlu
Haluk Bilginer
Meryem Uzerli
Musa Uzunlar
Fatih Artman
Algı Eke
Ushan Çakır
Selim Bayraktar
Hakan Boyav
Meriç Aral
Günay Karacaoğlu
Boran Kuzum
Deniz Hamzaoğlu
Eser Eyüboğlu
Kenan Ece
Serkan Keskin

Reklam
Reklam