Çini Kursu Sertifikaları Törenle Verildi

İŞKUR Bölge Müdürlüğü, tarafından düzenlenen ve Sevgi Vardarlı İnal'ın verdiği çini kursu sertifikaları törenle verildi.

Çini kursunda hem çini yapmayı öğrenen hem de günlük olarak 20 TL alan kursiyerlerin sertifika törenine, İznik Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Zengin, İŞKUR Gemlik Şube Müdürü Lütfü Güleç, İznik Halk Eğitim Müdürü İsmail Ablak ve MHP İlçe Başkanı Osman Koçak, PTT müdürü Safiye Güney,İznik Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Eroğlu, Engelliler derneği Başkanı Erdoğan Bıçak katıldı.

İŞKUR Gemlik Bölge Müdürü Lütfü Güleç “ İnsanımıza bir katkı sağlayabilmenin huzurunu yaşıyoruz. Düzenlediğimiz meslek edindirme kurslarında bu güne kadar İznik'te Çini işleme kurslarında 28, Servis personeli kurslarında 14, Fotoğrafçılık kurslarında16, Evde çocuk bakımı kurslarında 17 olmak üzere toplam 75 kursiyere eğitim verdik. Kursiyerlerimize günlük 20 TL ücret ödedik. İŞKUR'un imkânları ile düzenlediğimiz bu kursa emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi. Kursiyerler daha sonra protokol mensuplarının elinden sertifikalarını aldılar.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: