Çinli Başkan’dan Çağlayan’a Ziyaret

Çin Halk Cumhuriyeti Suining Şehri Shehong Belediye Başkanı Li Ren Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’ı...

Çin Halk Cumhuriyeti Suining Şehri Shehong Belediye Başkanı Li Ren Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’ı ziyaret etti.

Ziyarete Çin Halk Cumhuriyeti ve Zorlu Holding ortaklığı ile kurulan tekstil fabrikası Genel Müdürü Yuan Guomin ile Genel Müdür Yardımcısı Orçun Bozkan katıldı.

Çin Halk Cumhuriyeti’nden gelen ziyaretçilerin Kırklareli Belediyesi ile kardeş şehir olmak istediklerini kaydetti.

Bundan sonraki süreçte kültürel ve sosyal alanda iş birliği içinde olacaklarını ifade eden Çağlayan, “Bugün ön protokolü imzalamaktan mutluk duyuyorum. Dünyanın diğer tarafından gelen kardeşlerimizi İlimizde misafir olarak ağırlamaktan büyük onur duyuyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Çağlayan, misafirlere Kırklareli’ye özgü hediyeler verdi. Suining Şehri, Shehong Belediye Başkanı Li Ren de Çağlayan’a dragon gücünü temsil eden ipekten yapılmış poster hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: