Çinli Fotoğrafçılar Cihanbeyli’de

Konya’nın Cihanbeyli ilçesine Çin Halk Cumhuriyeti’nden gelen 6 uluslararası fotoğrafçılar, ilçenin doğa güzelliklerini fotoğrafladı.Cihanbeyli’ye gelen...

Konya’nın Cihanbeyli ilçesine Çin Halk Cumhuriyeti’nden gelen 6 uluslararası fotoğrafçılar, ilçenin doğa güzelliklerini fotoğrafladı.

Cihanbeyli’ye gelen Çinli fotoğrafçılar, Yeniceoba kasabasında Kuşça Peri Bacaları, Pınarbaşı köyünde mevsimlik Urfalı işçilerini ve Bolluk Gölüne giderek Flamingoların uçuşlarını da fotoğrafladı. AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, Reha Bilir, Cihanbeyli Platform Başkanı Cengiz Çivi beraberindeki Çinliler ile birlikte Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Ali Önal’ı ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Ziyaretin ardından Çinli fotoğrafçıların da aralarında bulunduğu heyet, Cihanbeyli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Kenan Belgin’in verdiği akşam yemeğine katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: