Cinnet geçiren genç dehşet saçtı

MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Marmaris ilçesinde cinnet geçiren bir şahıs, eline aldığı jiletle dehşet saçtı. Kanlar içinde kalan şahıs çevre sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

Olay dün gece geç saatlerde, Netsel Marina Spor Tesisleri'nin arka kısmında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sinir krizleri geçiren ismi öğrenilemeyen şahıs, eline aldığı jilet ile dehşet saçtı. Çevre sakinlerine korkulu anlar yaşatan şahıs, elindeki jiletle bir anda kendini yaralamaya başladı. Kimseyi kendisine yaklaştırmayan şahıs, elindeki jileti vücuduna rasgele savurdu.

Reklam
Reklam

Vatandaşlara tehditler savuran şahıs, kendisine karışılmamasını istedi.Olayı şaşkınlıkla izleyen mahalle sakinleri durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, kendisini kan içinde bırakan şahsı, elindeki jileti bırakması için ikna etmeye çalıştı. Polisi kendisine yaklaştırmayan şahıs, kaçmaya denedi. Koşarak uzaklaşan şahıs ile polisler arasında kovalamaca yaşandı. Bir süre devam eden koşuşturmanın ardından şahıs çıkmaz bir sokağa girdi. Sokaktan çıkamayacağını anlayan şahıs elindeki jileti boynuna dayayarak, polisin gitmesini istedi. Uzun süre devam eden ikna etme çabalarının ardından, şahıs elindeki jileti bırakarak teslim oldu. Polis minibüsüne bindirilen şahıs, minibüsün penceresinden de taşkınlık yapmaya devam etti. Daha sonra hastaneye kaldırılan şahıs tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.