Cinnet geçiren polis, eşini öldürdü

SİVAS (İHA) - Sivas'ın Gemerek İlçesi'ne bağlı Yeniçubuk Kasabası'nda meydana gelen olayda, cinnet geçiren polis memuru, eşini beylik tabancasıyla vurarak öldürdüğü ve olaydan sonra Kayseri'ye kaçan polis memurunun kendisini evine kilitlediği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, 1 erkek çocuk sahibi Canan Duman (25), polis memuru eşi İlhami Duman (38) ile yaşadığı ailevi sorunlar nedeni ile Sivas'ın Gemerek İlçesi'ne bağlı Yeniçubuk Kasabası'ndaki babasının evine gitti. Eşi Canan Duman'ı almak için Yeniçubuk'a gelen polis memuru İlhami Duman, eşinin kendisiyle gelmemesi üzerine cinnet geçirerek, beylik silahıyla eşine kurşun yağdırdı.

Reklam
Reklam

Olay sonrasında otosuna binen Duman, görev yaptığı Kayseri'ye kaçtı. Gemerek Sarıoğlan ve Kayseri polisinin çabalarına rağmen bir türlü yakalanamayan Duman'ın aracı, Emirgan Parkı yakınlarında terk edilmiş olarak bulundu. Ardından Kayseri'deki evine girdiği tespit edilen Duman'ın evine giden polislere direndiği bildirildi. Olay yerinde hayatını kaybeden Canan Duman'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Gemerek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan Kayseri Polisi'nin meslektaşları İlhami Duman'ı ikna çabaları sürüyor. Evinden bir türlü dışarıya çıkmayan Duman'ı ikna etmek üzere Kayseri Emniyet Müdürü Orhan Özdemir de olay yerine gelirken, Duman'ın evinin çevresine keskin nişancılar yerleştirildi.