Cinnet Getiren Asker Arkadaşlarını Taradı: 3 Şehit

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı İğneli Jandarma Karakol Komutanlığı'nda cinnet getiren bir asker, arkadaşlarını taradı. Olayda...

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı İğneli Jandarma Karakol Komutanlığı'nda cinnet getiren bir asker, arkadaşlarını taradı. Olayda 3 asker şehit olurken, bir kişi de ağır yaralandı.

Pervari ilçesi İğneli Jandarma Karakol Komutanlığı'nda görevli 1992/3 tertip Jandarma Er Samet Maya, girdiği bunalım sonucu, saat 15.15 sıralarında kendisine ait G-3 Piyade tüfeği ile arkadaşlarını taradı. Maya, daha sonra kendini de vurdu.

Olayda, aynı koğuşta kalan 3 asker şehit olurken, Maya ağır yaralandı. Siirt Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Maya tedavi altına alındı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: