Cinnet getiren koca dehşeti

Kahramanmaraş'ta eşini ve eniştesini öldürdüğü, eniştesinin oğlunu da yaraladığı iddia edilen şahıs, jandarmaya teslim oldu.

KAHRAMANMARAŞ'ın Pazarcık İlçesi'nde, cinnet geçirdiği öne sürülen 70 yaşındaki Ökkeş Külhaş, bayram namazından döndükten sonra evde bulunan 65 yaşındaki eşi Zeynep Külhaş ile 70 yaşındaki kayınbiraderi Mehmet Ali Şenyurt ve onun oğlu 16 yaşındaki Bilal Şenyurt'un başlarına tabancayla ateş etti. Zeynep Külhaş ile Mehmet Ali Şenyurt hayatlarını kaybederken, Bilal Şenyurt ağır yaralandı. Ökkeş Külhaş ise olayın ardından jandarma tarafından gözaltına alındı.

Olay, sabah saatlerinde ilçeye bağlı Karahöyük Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, bayram namazının ardından evine gelen 10 çocuk babası Ökkeş Külhaş, ailesi ve yakınlarıyla kahvaltı yaptı. Eşi Zeynep, kayınbiraderi Mehmet Ali Şenyurt ve onun oğlu Bilal Şenyurt ile bayramlaşan Ökkeş Külhaş, bilinmeyen bir nedenle cinnet geçirdi. Ökkeş Külhaş eşi Zeynep Külhaş ile Mehmet Ali Şenyurt ve Bilal'in başlarına evde bulunan tabancayla ateş etti. Kurşunların isabet ettiği Zeynep Külhaş ve Mehmet Ali Şenyurt yaşamlarını yitirirken, Bilal Şenyurt ağır yaralandı.

Reklam
Reklam

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Silah seslerinin duyulmasının ardından eve gelen köy sakinleri, Zeynep Külhaş ile ağabeyi Mehmet Ali Şenyurt'un cesetleri ve ağır yaralı Bilal Şenyurt ile karşılaştı. Durumu jandarma ekiplerine bildiren köylüler, 112 sağlık ekiplerinden Bilal Şenyurt için yardım istedi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, köyde geniş güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de Bilal Şenyurt'u ilk müdahalenin ardından Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne götürdü. Olayı haber alan Zeynep Külhaş ve Mehmet Ali Şenyurt'un yakınları eve gelerek sinir krizi geçirdi. Gözyaşlarına boğulan kişiler, fenalık geçirdi. Ökkeş Külhaş ise jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

CESETLER ADANA'YA GÖNDERİLDİ
Ölümleriyle yakınlarını yasa boğan Zeynep Külhaş ve Mehmet Ali Şenyurt'un cesetleri, olay yerindeki incelemenin ardından ön otopsi için Pazarcık Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Buradaki işlemin ardından iki kişinin cesetleri, detaylı otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Hastanede tedavisi süren Bilal Şenyurt'un ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Jandarma, köydeki güvenlik önlemlerini sürdürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: