Cinnet Getiren Koca, Önce Karısını Öldürdü Sonra Intihar Etti

Diyarbakır'da meydana gelen olayda cinnet getiren koca, 17 yaşındaki eşini öldürdükten sonra intihar etti. Polis...

Diyarbakır'da meydana gelen olayda cinnet getiren koca, 17 yaşındaki eşini öldürdükten sonra intihar etti. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Diyarbakır'da Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde ikamet eden Ömer Vardar(24) ve imam nikahlı eşi Gülcan Kodaş, bilinmeyen bir nedenden ötürü tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine cinnet getiren Vardar, ruhsatsız tabancasıyla önce karısını öldürdü, ardından aynı tabancayla intihar etti.

Mahallede silah seslerinin duyulması üzerine çevre sakinleri polise ihbarda bulundu. Olay yerine intikal eden emniyet güçleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Eve giren polis, Vardar ve Kodaş'ın cesetleriyle karşılaştı. Eve gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Vardar ve Kodaş'ın öldüğünü tespit etti. Cesetler morga gönderildi.

Reklam
Reklam

Olay yerinde sinir krizleri geçiren Vardar ve Kodaş'ın yakınları zaman zaman polisle tartıştı. İki yıldır evli oldukları öğrenilen çiftin çocukları olmadığı öğrenildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: