Cinnet Olayının Soruşturması Sürüyor

Denizli’de, inşaat mühendisinin, eşi ve oğlunu öldürdükten sonra intihar etmesiyle ilgili soruşturma sürdürülüyor.Olay, Denizli’nin Cankurtaran...

Denizli’de, inşaat mühendisinin, eşi ve oğlunu öldürdükten sonra intihar etmesiyle ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Olay, Denizli’nin Cankurtaran Mahallesi’nde önceki gece meydana geldi. 1994-1999 tarihleri arasında DYP’den Tavas İl Genel Meclisi üyeliği yapan 57 yaşındaki Mehmet İhsan Elyas, eşi Ümmühan Aysun Elyas (55) ve oğlu Ahmet Said Elyas’ı (35) uyudukları sırada başlarından tabancayla vurarak öldürdükten sonra aynı silahla intihar etmişti.

İş ve siyaset dünyasında büyük üzüntüye yol açan olayın ardından 3 kişinin cenazesi Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsinin sürdüğü öğrenilirken, cenazelerin Pazar günü Tavas İlçesinde toprağa verileceği belirtildi.

Reklam
Reklam

Mehmet İhsan Elyas’ın iki ay önce prostat kanseri sebebiyle ameliyat olduğu, kullandığı ağır ilaçlar sebebiyle bunalıma girdiği, olaydan iki gün önce de bir kutu ilaç içerek intihara kalkıştığı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: