Cinnet olayının yaşandığı apartman ve sokakta sessizlik hakim

Avcılar’da uzaklaştırma cezası aldığı evine gelerek cinnet getiren şahsın, sebep olduğu korkutucu olayların yaşandığı apartman...

Avcılar’da uzaklaştırma cezası aldığı evine gelerek cinnet getiren şahsın, sebep olduğu korkutucu olayların yaşandığı apartman ve sokakta sissizlik hakim. Olayın yaşandığı dairede kırık cam parçaları göze çarparken, korku ve paniği yaşayan mahallede ise güne sessiz başladı.
Olay, dün akşam saatlerinde Avcılar Mustafa Kemalpaşa Mahallesi Adın Sokak üzerinde bulunan Çınar Apartmanı’nda meydan ageldi. İddiaya göre; mahkeme tarafından evden uzaklaştırma kararı bulunan Rıza K. (40), iki çocuğu ve karısının bulunduğu eve giderek, eşini tehdit etti. Bu sırada ihbar üzerine olay yerine gelen bir polisi yaralayan şahıs, kendini eve kilitledikten sonra tüfeğiyle sağa sola ateş etmeye başladı. Polis ekiplerinin iki çocuğu ve karısını şahsın elinden son anda alması olası facianın önüne geçti. Şahıs yaklaşık 4 saatlik çalışmanın ardından yakalandı.
Olayın yaşandığı sokak ve apartman ise Pazar sabahına sessiz uyandı. Havanın aydınlanmasıyla birlikte cinnet getiren şahsın kendisini kilitlediği ve etrafa rast gele ateş ettiği olayda yaşananların izleri sokakta ve apartmanda net olarak ortaya çıktı. Cinnet getiren Rıza K.’nın kırdığı camlar ve verdiği zarar net bir şekilde görülüyor .
Bu arada, gözaltına alınan Rıza K.’nın Avcılar Asayiş Büro Amirliği'ndeki sorgusu devam ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz