Cinnet sanığı pişman

BURSA (İHA) - Bursa'da, iki katlı evini sattığı komşusu Nurettin Demirci ile oğlu Erol Demirci'yi av tüfeğiyle öldürüp sattığı evleri de kundaklayan katil zanlısı Asker Yılmaz, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Önce kendi evini ateşe veren ardından sattığı evleri kundaklayan 55 yaşındaki gurbetçi Asker Yılmaz, çatıya çıkarak camiden dönen alacaklısı Nurettin Demirci, oğlu Erol ve gelini Fatma Demirci'yi kurşun yağmuruna tutup, teslim olmuştu.

Ev satışından dolayı 39 bin mark alacağı olduğunu iddia eden ve bodrum kattaki yer anlaşmazlığından dolayı mahkemelik olduğu komşusuna Güllük Mahallesi'nde tuzak kuran Asker Yılmaz, kundaklama ve cinayetten sonra av tüfeğiyle çatıya çıkıp polislere zor anlar yaşatmıştı.

Reklam
Reklam

İtfaiyecileri tehdit edip çevreye ateş eden ve bir süre sonra ikna edilerek teslim olan Asker Yılmaz, cinayet masasında bir gün gözaltında tutulduktan sonra adliyeye gönderildi. Poliste ifade vermeyen Asker Yılmaz önce sağlık kontrolüne götürüldü. Olayla ilgili yorum yapmak istemediğini belirten Yılmaz, pişmanmısınız şeklindeki bir soruya, "Pişman olunmayacak bir olay değil ki" karşılığını verdi.

Hakkında, 'cinayet, yaralama ve kundaklama' suçlarından işlem yapılan Asker Yılmaz, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybeden 64 yaşındaki Nurettin Demirci ve 39 yaşındaki oğlu Erol Demirci Güllük Ehli Beyt camisinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Ağır yaralı Fatma Demirci(34)'nin tedavisi ise Şevket Yılmaz SSK Hastanesi'nde sürdürülüyor.