Cinsel istismar iddiasıyla aranan müdür yardımcısı yakalandı

Siirt Gazi İlköğretim Okulu'nda küçük yaştaki kız çocuklarına yönelik cinsel istismar davasından aranan ve hakkında...

Siirt Gazi İlköğretim Okulu'nda küçük yaştaki kız çocuklarına yönelik cinsel istismar davasından aranan ve hakkında tutuklama kararı bulunan müdür yardımcısı F.K. yakalandı.
Batman’da gerçekleştirilen operasyonla yakalanan ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Siirt’te getirilen F.K., sağlık kontrolnün ardından mahkemeye çıkarıldı. 2010 yılı Nisan ayında 4 küçük kız çocuğuna, aralarında müdür yardımcısı F.K.’nın da bulunduğu 35 kişilik bir grup tarafından değişik zamanlarda cinsel istismar yapıldığı iddiasıyla dava açılmıştı. Halen devam eden dava kapsamında 10 kişinin tutukluğu devam ediyor. Geri kalanlar ise tutuksuz yargılanıyor. Davanın tek firari şüphelisi olan F.K. ile tutuklu sanıkların dosyaları son duruşmada tutuksuz şüphelilerin dosyalarından ayrılmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz