Cinsel organını gösterince gözaltına alındı

Adana’da PKK sempatizanlarının düzenlediği izinsiz gösteride yüzünü bezle kapatan bir eylemci, polise cinsel organını gösterdi.

Adana’da PKK sempatizanlarının düzenlediği izinsiz gösteride yüzünü bezle kapatan bir eylemci, polise cinsel organını gösterdi. Gözaltına alınan şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Terör örgütü PKK'nın kuruluş yıldönümünü bahane eden bir grup, merkez Seyhan ilçesi Dağlıoğlu ve Şakirpaşa mahallelerinde izinsiz gösteri düzenledi. Bu sırada tanınmamak için yüzünü bezle kapatan bir gösterici polislerin karşısına geçerek, eşofmanını indirip cinsel organını gösterdi ve daha sonra kaçtı. Görüntülerden tespit edilen zanlı Abdulnasır A. kısa sürede yakalandı.

Reklam
Reklam

Gözaltına alınan Abdulnasır A., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: