Cip uçuruma yuvarlandı: 3 ölü, 1 yaralı

Antalya-Burdur karayolu Çubukbeli mevkiinde cipin uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada, 3 kişi öldü, 1...

Antalya-Burdur karayolu Çubukbeli mevkiinde cipin uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada, 3 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Kaza, Antalya-Burdur karayolu Çubukbeli mevkiinde meydana geldi. Antalya istikametinden Burdur'a giden Ahmet Dağaşar yönetimindeki 07 BPN 30 plakalı cip kontrolden çıktı. Yol kenarına sürüklenen araç yaklaşık 30 metrelik uçurumdan aşağıya yuvarlandı. Kazada cip sürücüsü Ahmet Dağaşar yaralanırken, yanında bulunan Ali Fuat Kılıç, Ali Rıza Işık (37) ve Rezzan Kutil (26) hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerden ikisinin inşaat mühendisi birinin de tekniker olduğu iddia edildi. Araçta bulunan ve ağır yaralanan Ahmet Dağaçar ise Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Reklam
Reklam

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz