Cirit Takımı Düğünlerde Gösteri Yapıyor

Sultan Sazlığı Sindelhöyük Atlı Spor Kulübü'nün cirit takımı, düğünlerde gösteri yapıyor.

Sultan Sazlığı Sindelhöyük Atlı Spor Kulübü'nün cirit takımı, düğünlerde gösteri yapıyor.

Develi ilçesi Sindelhöyük beldesinde bir düğündeki cirit gösterisinde Tahir Camuz, Rasim Farsak, Mahmut Kılıç, Yunus Duran, Mustafa Ayhan, Sabri Develioğlu, Hacı Ayhan, Mahmut Sınırtepe, Ali Söbe, Emin Serçe, Hasan Aylan, Soner Kaşıkçı görev aldı.

Kulüp Başkanı Mahmut Kılınç, unutulmuş ata sporunu ve kültürü canlandırarak halkın birlik ve beraberliğini sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

Develi Kaymakamlığı, Develi ve Sindelhöyük Belediyelerinin katkılarıyla bu tür organizasyonları yaygınlaştırmayı düşündüklerini belirten Kılınç, "Kaymakamlığımız ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün desteğiyle yakın zamanda bir de sahamız olacak. Son bir aydır cirit müsabakası talebinde artış oldu. Düğünlerde cirit gösterisi sunmamız isteniyor. Bu hafta 5 farklı düğün organizasyonu için takımımız 2 kez gösteri sundu" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Sercan Küçükşahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz