Citibank'tan adresi teslim kredi

İSTANBUL (İHA) - Citibank, yoğun bir tempoda yaşayan ve ihtiyacı olmasına rağmen kredi almak için bankaya gidecek vakti olmayan müşterileri için yeni bir ürün sunmaya başladı.

Citibank, Adrese Teslim Hızlı Kredi ile banka şubesine gitmeden kredi alma olanağını sunuyor. Adrese Teslim Hızlı Kredi ile Citibank web sitesinden yapılan kredi başvuruları için anında ön onay alınabiliyor. Daha sonra bankanın satış temsilcileri, müşteriyi adresinde ziyaret ederek gerekli başvuru dokümanlarını tamamlıyor. Citibank ayrıca 14 Mart'a kadar adrese teslim kredisi onaylanan herkese Motorola C140 hediye ediyor.

Reklam
Reklam

Citibank'ın aylık yüzde 1.79 faizle sunmakta olduğu kefilsiz bireysel kredi, kullanım alanına da bir kısıtlama getirmiyor. Müşteriler 12 aydan 60 aya kadar tercih ettikleri vadelerde ödeme yapabiliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Citibank Bireysel Bankacılık Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Taner Ayhan şunları söyledi:
"Modern yaşamın bir sonucu olarak müşterilerimizin zamanı çok kısıtlı. Adrese Teslim Hızlı Kredi, Citibank olarak kısıtlı vakti olan müşterilerimizin hayatını kolaylaştırma hedefimiz ile doğrudan örtüşen bir ürün. Adrese Teslim Hızlı Kredi ile müşterilerimiz, şubeye gitmeye gerek olmadan kredi başvurusunda bulunuyorlar. Anında ön onay alan müşterilerimizin, daha sonra kredi dokümanlarının tamamlanma sürecinde de şubeyi ziyaret etmelerine gerek bulunmuyor. Satış temsilcilerimiz müşterimizi adresinde ziyaret ederek gerekli kredi dokümanlarını tamamlıyor."