Civcir’e Viyana’dan Sergi Daveti

Dünyaca ünlü Viyana Genç Sanat Moya Müzesi, Antalyalı ressam Esma Civcir’e sergi davetinde bulundu. 10-16...

Dünyaca ünlü Viyana Genç Sanat Moya Müzesi, Antalyalı ressam Esma Civcir’e sergi davetinde bulundu. 10-16 Haziran tarihleri arasında açık kalacak karma sergiye Civcir 3 eseriyle katılacak.

10-16 Haziran tarinlerinde Moya-Museumof Genç Sanat Merkezi PalaisSchönborn-Viyana sergisinde dünyanın dört bir yanından gelen ülkelerini temsil eden sanatçılar yer alacak. Düzce Üniversitesi’nden Öğretim Görevlisi Esma Civcir de sergide Türkiye’yi temsil edecek. Sergiye 3 eser ile katılan Civcir, “Dünyada ülkeler tanıtımlarını, mimari eserler ve sanatçıları ile yaparak ayrıcalıklı bir tanıtıma sahip olmaktadırlar. Üniversitemizin bu konudaki duyarlılığı dünyadan pek çok sanatçının bölgeyi kültür turizmi açısından ziyaretini sağlayacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Üniversitenin sanat ve bilime verdiği değerle daha da üretici hale geldiğini belirten Civcir,

“Rektörümüz Funda Sivrikaya Şerifoğlu’nun pozitif demokratik ve teşvik edici desteklerini de bir sanatçı olarak verimli olarak cevaplandırmaya çalışacağım” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: