Civelek, Köyleri gezdi

Yalova Valisi Esengül Civelek, KÖYDES çalışmalarını denetledi.

Yalova Valisi Esengül Civelek, KÖYDES çalışmalarını denetledi. Altınova Kaymakamı Gürkan Polat, yapılan çalışmalar hakkında Vali Ciivelek´e bilgi verdi.

Vali Esengül Civelek, KÖYDES projesi kapsamında 2012 yılı programında yer alan projeleri yerinde incelemek ve denetlemek amacıyla Altınova ve Çiftlikköy ilçelerinde yapımları tamamlanan köy yolu ve parke döşeme çalışmalarını denetledi.

Bu incelemeler sırasında Tokmak, Soğuksu, Karadere, Fevziye, Tevfikiye, Ahmediye (Altınova), Denizçalı, İlyasköy, Çukurköy, Laledere, Gacık (Çiftlikköy) köylerinde İlçe kaymakamları ve köy muhtarları ile ilçenin ve köylerin diğer talep ve sorunları da yerinde tespit edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: