Cizre Dicle Spor U-19 Futbol Liginde Şırnak Şampiyonu Oldu

Şırnak'ta yapılan U-19 amatör futbol liginde Cizre Dicle Spor, ligi Şampiyon olarak tamamlayarak Diyarbakır'da yapılacak...

Şırnak'ta yapılan U-19 amatör futbol liginde Cizre Dicle Spor, ligi Şampiyon olarak tamamlayarak Diyarbakır'da yapılacak olan grup maçlarında oynama hakkını elde etti.

Cizre Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi Futbol Okulu bünyesinde kurulan Cizre Dicle Spor, Şırnak'ta oynanan U-19 Amatör Futbol Liginden Şampiyon olarak ayrılıp büyük bir başarıya imza attılar.

Türkiye Futbol Federasyonunun 19 yaş altı gençlere yönelik Şırnak'ta düzenlediği U-19 Amatör Futbol Liginde Cizre Dicle Spor Namağlup olarak Şırnak Şampiyonu oldu. Ligi Şampiyon olarak tamamlayan Dicle Spor Diyarbakır'da oynanacak olan U-19 Grup maçlarında oynama hakkını kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Reklam
Reklam

U-19 Amatör Futbol Ligini Şampiyon olarak bitirmenin sevincini yaşadığını ifade eden Antrenör Abdullah İde "Sporcularımız U-19 Futbol Liginden Şampiyon olarak çıkmak için büyük bir emek ve çaba sarf ettiler ve bu çabaları sonucunda da hedefledikleri Şampiyonluğu elde ettiler".

İde,"U-19 amatör Futbol liginden şampiyon olarak ayrılan Cizre Dicle sporda oynayan sporcular Cizre Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi Futbol Okulunda üç yıldan bu yana futbol eğitimi alıyorlar. Aldıkları futbol eğitimi ile ilk defa katıldıkları amatör futbol liginde Şampiyon olmaları aldıkları eğitimin boşa gitmediğini kanıtlamış oldular" dedi.

U-19 Amatör Futbol Liginden Şırnak Şampiyonu olarak ayrılan Cizre Dicle Spor Diyarbakır'da 2 Mayıs Çarşamba günü yapılacak olan kura çekiminin ardından 3 Mayıs Perşembe günü ilk gurup maçına çıkacağı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: