Cizre Emniyet Müdürü Görevinden Alındı

Şırnak'ın Cizre İlçe Emniyet Müdürü Ercan İçli görevinden alındı. Şırnak Valiliği tarafından görevden alınan İçli,...

Şırnak'ın Cizre İlçe Emniyet Müdürü Ercan İçli görevinden alındı. Şırnak Valiliği tarafından görevden alınan İçli, Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevlendirildi.

Dokuz ay önce Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan 3 sınıf İlçe Emniyet Müdürü Ercan İçli, Şırnak Valiliği tarafından 23 Nisan 2013 saat 15.30’da Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü bünyesine alındı. İçli, iki ay önce Polis Lokali'nde yapılan halk toplantısında da Nevruz'u değerlendirirken, "21 Mart Nevruz kutlamalarında bir şehit vermemize rağmen, biz isteseydik oranın hepsini tarardık. Orada 100 kişi 200 kişi ölürdü ama örgütün ve burayı karıştırmak isteyenlerin amacına ulaşmasını sağlardık" demişti. Yaptığı bu açıklamanın ardından Türkiye gündemine oturan İçli, Şırnak Valiliği'nin almış olduğu idari karar doğrultusunda Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevlendirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: