Cizre Emniyeti Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası Başlattı

Şırnak'ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği koordinesinde düzenlenen halı saha futbol...

Şırnak'ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği koordinesinde düzenlenen halı saha futbol turnuvası 17 ortaokulun katılımı ile başladı.

Cizre Emniyet Müdürlüğü çocuk ve gençleri kötü alışkanlıklardan arındırmak amacıyla projeler uyguluyor. Emniyet, çocuklar için şimdi de okullar arası halı saha turnuvası düzenledi. Bir yandan çocukların derslerinde başarılı olabilmesi için gayret gösteren Cizre emniyeti, çocukların sportif alanlarda da gelişmeleri için çocukları futbolda geliştiriyor.

Reklam
Reklam

Cizre’de bulunan ortaokullar arası halı saha futbol turnuvası maçları emniyetin bahçesinde bulunan halı sahada oynanmaya başlandı. Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği personeli Davut Selvi, "Özellikle hem çocuklarımızı ve gençlerimizi spora teşvik edeceğiz, hem de futbol da gençlerimizi geliştireceğiz. Cizreli gençlerimize sporu futbolu sevdirmeye çalışıyoruz. Şu anda ortaokullar arası halı saha turnuvası düzenledik. Maçlar bizim emniyetin bahçesinde bulunan halı sahada oynanmaya başlandı. Biz zaten her konuda öğrencilerimizi geliştirmek için projeler yapıyoruz. Amacımız Cizreli gençlerin de her konuda gelişmesidir.” diye konuştu.

Polis memuru Ahmet Yılmaz ise böyle organizasyonların ve çalışmaların Cizre için gerekli olduğunu ve devamlı yapılması gerektiğini dile getirdi. Ahmet Yılmaz, “Taleplerin çok olmasından dolayı böyle bir organizasyon düzenledik. Bu durumdan hem biz memnun kaldık hem öğrenci ve okul idarecileri çok memnun oldular.” dedi.

Okul müdürleri, öğretmenleri ve öğrencileri bu yapılan organizasyonun çok faydalı olacağını ve yararlı olacağını dile getirerek, derslerin ve sınav yoğunluğunun biraz olsun azalacağını ve yoğunluktan uzaklaşacaklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: