Cizre Eski Belediye Başkanı Vesek'in Hayatını Kaybetmesi

ŞIRNAK (A.A) - Şırnak eski AK Parti Milletvekili Veli Seyda, hastanede hayatını kaybeden Cizre eski Belediye Başkanı Tahir Vesek'in taziye

ŞIRNAK (A.A) - Şırnak eski AK Parti Milletvekili Veli Seyda, hastanede hayatını kaybeden Cizre eski Belediye Başkanı Tahir Vesek'in taziye çadırını ziyaret etti.

Seyda, 1 Ocak'ta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Vesek için kurulan taziye çadırını ziyaret ederek, yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

Seyda, KADEP Genel Başkanı ve Diyarbakır milletvekili Şerafettin Elçi, Vesek ve ilçenin önde gelen eşraflarından Nurettin Şık'ın oğlu avukat Faruk Şık'ın hayatını kaybetmesinin aileleri kadar hem Cizre halkını hem de kendilerini üzüntü yaşattığını söyledi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Abidin Yel / Nurten Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz