Cizre İstikbal Koleji öğrencileri İstanbul ve Çanakkale gezisi düzenledi

Şırnak’ın Cizre ilçesinde eğitim faaliyetlerini sürdüren Cizre Özel İstikbal Koleji, öğrencilerine Çanakkale ve İstanbul’u kapsayan...

Şırnak’ın Cizre ilçesinde eğitim faaliyetlerini sürdüren Cizre Özel İstikbal Koleji, öğrencilerine Çanakkale ve İstanbul’u kapsayan bir gezi düzenledi.

Cizre Özel İstikbal Koleji öğrencileri için gezi düzenledi. Cizre Özel İstikbal Koleji Öğretmen ve öğrencileri 4 günlük bir gezi yapan öğrenciler, gittikleri tarihi ve turistik yerlerden çok etkilendiklerini söyledi. Geziye katılan öğretmenlerden Mustafa Fidan, İstanbul’da Sultan Ahmet Camii, Topkapı Sarayı, Ayasofya, Eminönü, Miniatürk ve Panorama 1453’ü ziyaret ettiklerini ve öğrencilerin buralardan çok etkilendiği belirtti. Daha sonra Çanakkale’ye gittiklerini belirten Mustafa Fidan, Çanakkale şehitliklerini gezdiklerini söyledi. Şehitliklerde çok manevi bir atmosferin olduğunu ifade eden Fidan, öğrencilerin en çok etkilendiği ortam olduğunu aktardı.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Malik Demir, bu tarz kültürel gezilerin öğrencilere çok şey kattığını, bu gezinin de çok verimli geçtiğini söyledi. Müdür Demir, ülkemizin farklı yerlerine gezilerinin devam edeceğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: