Cizre Kaymakamı Koca, Esnaf Ziyaretinde Bulundu

ŞIRNAK (A.A) - Cizre Kaymakamı Şenol Koca, esnaf ziyaretinde bulundu.

ŞIRNAK (A.A) - Cizre Kaymakamı Şenol Koca, esnaf ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Şenol Koca, esnaf ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, ilçenin sorunları ile ilgili esnafın düşüncelerini aldığını belirterek, sorun ve sıkıntıların giderilmesi için vatandaşlar ve ilgili kurumlar arasında iş birliği yaptıklarını söyledi.

Cizre'nin gelişmesi ve güzelleşmesi konusunda ellerinden gelen bütün gayreti sarf ettiklerini vurgulayan Koca, "Esnafın sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz. Bu amaçla sık sık ziyaret edip çalışmalar hakkındaki düşüncelerini öğreniyoruz. Esnaf ziyareti sırasında karşılaştığımız vatandaşların da dertlerini dinleme fırsatı buluyoruz. Sağ olsunlar tüm Cizreliler büyük misafirperverlik örneği sergiliyor" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Abidin Yel/Özgür Ayaydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: