Cizre Kaymakamı Sağlam'ın köy gezileri

Şırnak'ın Cizre Kaymakamı Mehmet Ali Sağlam bir çok köyü ziyaret ediyor.

ŞIRNAK (A.A) Kaymakam Sağlam, ilgili daire amirleri ile Kocapınar, Yalıntepe, Kayaköy, Uğur, Koçtepe, Kebeli ve Varlık köylerini ziyaret ederek, köylülerin sorunlarını dinledi.

Köylerde yaşayan vatandaşların temel ihtiyaçlarından sayılan içme suyu ve yol standartlarının iyileştirilmesi yönünde önemli çalışmalar yaptıklarını kaydeden Sağlam, ''Tüm köylerimizde depolu şebeke suyu ve yollarının asfalt kaplama olması köylerde yapılan hizmetlerin büyüklüğünü ve insanlarımıza verilen değerin göstergesidir. Bu yıl da köylerimize yatırım çalışmaları hızla devam edecektir. Bu yıl 6 köyde içme suyunun artırılması, toplam 60 kilometre asfalt ve stabilize yol ile 10 sanat yapısı yapımı planlanıyor'' dedi.

Reklam
Reklam

Köy gezilerinin devam edeceğini anlatan Sağlam, eksiklikleri yerinde görmek ve sorunları bizzat dinlemeyi önemli bulduklarını, sorunların çözümü konusunda bu tür ziyaretlerin verimli olduğunu bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz