Cizre Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gülis:

Cizre Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gülis, yeni eğitim-öğretim yılında çok fazla öğretmen sıkıntısı yaşanmayacağını söyledi.Yeni...

Cizre Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gülis, yeni eğitim-öğretim yılında çok fazla öğretmen sıkıntısı yaşanmayacağını söyledi.

Yeni bir eğitim ve öğretim yılının heyecan ve coşkusunu yaşadığını belirten Cizre Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gülis, bu sene çok fazla öğretmen sıkıntısının yaşanmayacağını düşündüklerini belirtti. 03 Eylül 2012 tarihi itibarıyla başlayan yeni bir eğitim-öğretim yılının heyecan ve coşkusunu yaşadığını ifade eden Cizre Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gülis, “Cizre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 2012-2013 eğitim-öğretim yılına toplam 43 bini aşkın öğrenci eğitim öğretim görecektir“ dedi.

Reklam
Reklam

12 yıllık zorunlu eğitime geçilmesi ile birlikte ilçe merkezinde yaşanan derslik sıkıntısının iyice arttığını ifade eden Gülis, “Bu yıl eğitim öğretime açılan 24 derslikli Ahmet Han-i Ortaokulu, 24 derslikli Artukoğlu İlkokulu ve Ortaokulu, 24 derslikli Şehit Polis Ahmet Toprakoğlu İlkokulu ve Ortaokulu ilköğretimde; 24 derslikli Çok Programlı Lisesi de ortaöğretimde fiziki anlamda bir nebze rahatlama sağladı. Yıl sonunda isteğe bağlı yer değiştirme işlemlerinde 85 öğretmen, özür durumu yer değiştirmelerde ise 180 öğretmen olmak üzere toplam 265 öğretmen ilçeden ayrılmıştı. 10 Eylül 2012 tarihinde yapılacak 40 bin öğretmen atamasında da ilçemize verilen 362 öğretmenin göreve başlamasıyla yeni eğitim öğretim yılında çok fazla öğretmen sıkıntısı yaşanmayacak. Öncelikle 2012 -2013 eğitim-öğretim yılında başta sevgili çocuklarımız ve ailelerine olmak üzere tüm yönetici ve öğretmenlerimize sağlıklı, mutlu ve başarılı günler diliyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: