Cizre Milli Eğitim Müdürü Gülis Görevinden Alındı

Cizre’de İlçe Emniyet Müdürü Ercan İçli’den sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gülis de görevinden...

Cizre’de İlçe Emniyet Müdürü Ercan İçli’den sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gülis de görevinden alındı. Görevinden alınan Gülis, Mardin’in Derik ilçesine atandı.

Cizre Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gülis, Milli Eğitim Bakanlığı'nın aldığı karar doğrultusunda Mardin’in Derik ilçesine atandı. Cizre’de ilçe Emniyet Müdürü Ercan İçli’nin Şırnak Valiliği tarafından görevden alınmasının yankıları devam ederken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gülis’in de görevden alınıp Derik Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanması Cizre’de tepkilere neden oldu. Gülis’in görev yerinin değiştirilmesi, sosyal medyada da tepki gördü.

Reklam
Reklam

Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gülis’in görevden alınması ile ilgili resmi makamlardan herhangi bir açıklama şu ana kadar yapılmazken, izinli olan Gülis’in göreve başlayacağı gün bir basın açıklaması yapacağı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz