Cizre Yeni Vergi Daire Müdürü Göreve Başladı

Şırnak'ın Cizre İlçe Vergi Daire Müdürü Seyfettin Şimşek göreve başladı.Cizre Vergi Daire Müdürü Cevat Alak’ın...

Şırnak'ın Cizre İlçe Vergi Daire Müdürü Seyfettin Şimşek göreve başladı.

Cizre Vergi Daire Müdürü Cevat Alak’ın Kuşadası’na atanmasının ardından boşalan Vergi Dairesi Müdürlük makamına Seyfettin Şimşek getirildi. Cizre Vergi Dairesi Müdürlüğü görevine başlayan Şimşek, tebrik ziyaretlerini kabul etmeye başladı. Şimşek, "Bugünden sonra artık burada görev yapacağız. Görev süremiz boyunca Cizreli vatandaşlara, esnaflarımıza en iyi şekilde hizmet etmektir" dedi.

1 mart 1973’te Tatvan’da doğan Şimşek, 1997 yılında Hacettepe Üniversitesi İktisadi İlimler Fakültesi mezun oldu. 1998 yılında Maliye Bakanlığı'nda memur olarak göreve başlayan Şimşek, 2007 yılında Vergi Daire Müdür Yardımcısı olarak Kahramanmaraş’a, 2009 yılında da Adana Vergi Daire Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. Şimşek evli ve iki çocuk babası.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz