Cizre’de Bdp’nin Düzenlediği Basın Açıklaması Olaysız Sona Erdi

Şırnak’ın Cizre ilçesinde BDP ilçe Teşkilatının cezaevindeki tutsakların başlatmış olduğu açlık grevleri ile ilgili düzenlediği...

Şırnak’ın Cizre ilçesinde BDP ilçe Teşkilatının cezaevindeki tutsakların başlatmış olduğu açlık grevleri ile ilgili düzenlediği yürüyüş ve basın açıklaması olaysız sonra erdi.

Cizre’de BDP ilçe teşkilatının cezaevindeki açlık grevlerine destek için düzenlediği yürüyüş ve basın açıklaması, yapılan basın açıklamasından sonra olaysız bir şekilde sona erdi. BDP İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen basın açıklaması için aralarında Cizre Belediye Başkanı Mustafa Gören, BDP ilçe Başkanı Nezir Akengin, Parti yöneticileri ve çok sayıda partili BDP ilçe binasında bir araya geldi. BDP ilçe binasından çıkan kalabalık Nur Mahallesinin sokaklarında yürüyüşe geçti. Nur Mahallesinin ara sokaklarında sloganlar eşliğinde yürüyen gurup daha sonra Özkan Caddesinde durup basın açıklaması yaptı. Grup adına açıklama yapan BDP İlçe Başkanı Nezir Akengin, yılında demokratik yöntemlerle diyalog yoluyla Kürt sorunu müzakere edilmesi gerektiğinin ifade edip aksi halde cezaevlerinde ve dışında yaşanacak her şeyden hükümetin sorumlu olacağını belirtti.

Reklam
Reklam

BDP ilçe Başkanı Nezir Akengin’in yaptığı basın açıklamasından sonra açıklamaya katılanlar geldikleri gibi yine olaysız bir şekilde yürüyerek BDP ilçe binasına geri döndüler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: