Cizre'de bilim şenliği

ŞIRNAK (A.A) - Cizre ilçesinde bilim şenliği düzenlendi.

ŞIRNAK (A.A) - Cizre ilçesinde bilim şenliği düzenlendi.

Dirsekli köyüne bağlı Konutlar mezrasının Hamidiye İlköğretim Okulu'nda düzenlenen bilim şenliği büyük ilgi gördü.

Şenliğe Milli Eğitim Müdürü Sadık Bora, Milli Eğitim şube müdürleri, okul müdürleri, veliler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü Mevlüt Gayirinal, böyle önemli bir etkinliğin düzenlenmesinden dolayı çok sevinçli olduklarını, okulun açıldığı günden bu yana okulun eğitim çıtasını yükseltmek adına çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Okulda eğitim gören bilim ve bilimsel çalışmalara ilgi duyan öğrencilerin kendilerini kanıtlaması ve ilgi duydukları projeleri küçük boyutta da olsa hayata geçirmeleri açısından böyle bir şenlik düzenlemeyi uygun gördüklerini kaydeden Gayirinal, "Şenliği geleneksel hale getirdik. Üçüncüsünü düzenlediğimiz şenlikte öğrencilerimizin yapmış olduğu özgün çalışmalar sergileniyor" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: