Cizre’de İzinsiz Gösteri

Cizre’de toplanan bir grup, yola barikat kurarak İdil Caddesi’ni trafiğe kapattı. Polis, uyarılara rağmen dağılmayan...

Cizre’de toplanan bir grup, yola barikat kurarak İdil Caddesi’ni trafiğe kapattı. Polis, uyarılara rağmen dağılmayan gruba müdahale etti.

Aralarında küçük yaştaki çocukların da bulunduğu yaklaşık 200 kişilik grup, İdil Caddesi üzerinde toplandı. İzinsiz gösteri yaparak polise taş atan grup daha sonra, çöp konteynırı, taş ve tuğlaları toplayarak caddeyi trafiğe kapattı. Güvenlik önlemi alan polis ekipleri, yaptıkları anonslarla grubu dağılmaları konusunda uyardı. Art arda yapılan uyarılara rağmen eylemi sonlandırmayan göstericilere tazyikli su ve gaz bombasıyla müdahale edildi. Müdahale sonrasında ara sokaklara kaçan göstericilerle polis arasında bir süre kovalamaca yaşandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: