Cizre'de Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Başladı

Cizre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü'nün birlikte düzenlediği kurumlar arası Voleybol...

Cizre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü'nün birlikte düzenlediği kurumlar arası Voleybol turnuvası başladı.

Cizre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü'nün düzenlediği 'Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası' start alırken katılımcı kurumlar turnuvaya büyük bir ilgi gösterdi. Voleybol Turnuvası hakkında bilgi veren İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Aktuğ, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi 'Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur' sözünden yola çıkarak hem kurumlarda görev yapanların spor yapmalarını sağlamak, hem de bu turnuva sayesinde kurumlar arası diyalogun ve iletişimi daha etkin bir biçimde gelişmesine katkıda bulunmaktır. Bu anlamda turnuvaya iştirak eden bütün kurumlarımıza teşekkür eder ve turnuvada yer alacak olanlara da başarılar dilerim" dedi.

Reklam
Reklam

32 takımın yer aldığı voleybol turnuvası, Milli Eğitim Müdürlüğü ile Katran İlköğretim Okulu takımları müsabakası ile başladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: