Cizre'de Okullar Arası Futbol Turnuvası Başladı

ŞIRNAK (A.A) - Cizre Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği'nce ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen okullar arası futbol turnuvası başladı.

ŞIRNAK (A.A) - Cizre Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği'nce ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen okullar arası futbol turnuvası başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteğiyle İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen turnuvanın ilk müsabakasında İstiklal Ortaokulu ile Şehit Polis Ahmet Toprakoğlu Ortaokulu takımları karşılaştı.

Toplum Destekli Büro Amirliği'nde görevli polis memuru Davut Selvi, ilçede gençlerin ve çocukların oyun oynayabilecekleri alanların yeterince bulunmadığını, bu nedenle gençlerin spora yönelik yeteneklerini ortaya çıkarmak için turnuva düzenlediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Polis memuru Ahmet Yılmaz ise turnuva düzenlemelerindeki temel amacın gençleri boş zamanlarında kötü alışkanlıklardan koruyarak, sportif faaliyetlere yönlendirmek olduğunu belirtti.

Bu sayede öğrencilerle polis arasındaki iletişimi de güçlendirerek polislerin öğrencilere ne kadar değer verdiğini göstermek istediklerini vurgulayan Yılmaz, toplam 17 takımın katılacağı turnuvanın 6 Nisan'a kadar süreceğini belirtti.

Muhabir: Abidin Yel / Sema Kaplan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: