Cizre'de Polis Haftası Etkinlikleri

Şırnak’ın Cizre ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168. yıl dönümü coşku ile kutlandı.Tüm Türkiye’de farklı...

Şırnak’ın Cizre ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168. yıl dönümü coşku ile kutlandı.

Tüm Türkiye’de farklı etkinlikler kutlanan Polis Haftası Cizre’de de coşku ile kutlandı. Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168. yıl dönümü münasebeti ile Cizre Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi. Tören İlçe Emniyet Müdürü Ercan İçli’nin Atatürk büstüne çelenk bırakmasıyla başladı. Akabinde iki dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden törenin sonunda İlçe Emniyet Müdürü Ercan İçli tebrikleri kabul etti.

Reklam
Reklam

Çelenk koyma törenin ardından Dicle Polis Lokali'nde kutlama programı düzenlendi. Lokalde düzenlenen kutlama programı Kaymakam Şenol Koca’nın tören mangasını selamlaması ile başladı. Akabinde Emniyet Müdürü Ercan İçli, Emniyet Müdür Yardımcıları ile birlikte tebrikleri kabul etti. Kaymakam Koca, şehit polis memurlarını anarak konuşmasına başladı. Polislerin kendilerinin mal ve can güvenliğini sağlayan en önemli unsurlardan bir tanesi olduğun kaydeden Kaymakam Koca, "Polisimiz bu görevini yerine getirirken hiç şüphesiz huzuru ve canı pahasına bu görevi en başarılı bir şekilde yapmaktadır. Polisimizin, jandarmamızın kolluk kuvvetlerimizin en büyük görevi hiçbir suretle suç ayrımı yapmadan vatandaşımızın huzurunu kaçıran ne varsa onun üzerine gitmektir. Son üç dört aydan itibaren burada arkadaşlarımız çok büyük bir hassasiyet gösteriyor bu anlamda da esnaflarımızdan aldığımız şikayetler azalmış bitme noktasına gelmiştir. Bende bu çalışmalarından ötürü başta emniyet müdürü olmak üzere bütün emniyet teşkilatını tebrik ediyorum ve bundan sonraki çalışmalarında da aynı gayreti göstereceklerine inanıyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Kutlama programında konuşan Cizre Emniyet Müdürü Ercan İçli ise, "Polis teşkilatımızın 168 kuruluş yıl dönümünü Cizrelilerin yoğun bir katılımı ile kutlamış bulunuyoruz. Biz halkın emrinde ve hizmetindeyiz. Barışın ve huzurun tesis edilmesi için dimdik ayaktayız. Bu anlamda bizleri bugün yalnız bırakmayan bütün Cizre Halkına teşekkür eder, bütün emniyet mensuplarının 168. kuruluş yıl dönümünü kutlarım" diye konuştu.

Programına Kaymakam Şenol Koca, Garnizon Komutanı Albay Ersin Aydemir, Belediye Başkan Vekili Abdullah Abak, İlçe Emniyet Müdürü Ercan İçli, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hikmet Uz, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Varol, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, iş adamları ve vatandaşlar katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: