Cizre'de Süt İçen 55 Öğrenci Rahatsızlandı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde okullarda dağıtılan sütlerden içtikten sonra rahatsızlanan 55 öğrenci, hastanelere kaldırıldı. Çocuklarının rahatsızlandığını...

Şırnak'ın Cizre ilçesinde okullarda dağıtılan sütlerden içtikten sonra rahatsızlanan 55 öğrenci, hastanelere kaldırıldı. Çocuklarının rahatsızlandığını duyan bazı veliler, okullara taşlarla saldırdı. Taşlı saldırıda bir kız öğrenci kafasından yaralandı.

Cizre Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Vali Kamil Acun İlköğretim Okulu, Nuh-Nebi İlköğretim Okulu ve Menderes İlköğretim Okulu'nda bugün dağıtılan sütlerden için öğrencilerden 55'i, karın ağrısı ve baş dönmesi şikayetleri ile hastanelere kaldırıldı. Olayı duyan veliler, Nuh-Nebi İlköğretim Okulu ile Cumhuriyet İlköğretim Okulu'na gelip idareci ve öğretmenlere tepki gösterdi. Bazı veliler ise okullara taşlarla saldırdı. Taşlı saldırıda 1 kız öğrenci başından yaralandı. Yaralı kız öğrenci, olay yerine gelen ambulansl Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Polis ekipleri saldırıya uğrayan okulların etrafında geniş güvenlik önlemleri alırken, hastanelere okullardan vakaların gelmeye devam ettiği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: